|
Boromir
|
 |
« : Ekim 27, 2007, 17:27:52 pm » |
|
espri servisi -1-
. Asansör bozuk. En yakın Asansör karşı binadadır... · Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür... · Where is the HAREKET, There is the BEREKET... . Ve tanrı kadını yarattı. O da kalktı kaynana oldu... . Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır... · Bu tüp bebek hatalı;Hep gaz kaçırıyor... · Önce inşallah yeneceğiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç) · ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum,Sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle... · Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş .. · Kızda bir fizik var abi!, Einstein yanında halt etmiş... · Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın... · Kim vurduya gittim, birazdan gelicem... · Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir... · Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum... · Sigara içme torununu gör, Sigara iç dedeni gör... · Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür... · Dereceye girmek için çok çalıştı, Ama hasta oldu derece ona girdi... · Sigara kanser yapıyor hayat ise verem ... · Bitkisel hayata girdim, Maksat yeşillik olsun... · Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum... · Ajda Pekkan yüzünü gerdirmeye devam ediyor... yüzündeki ben eskiden ayağındaymış... · Jogging yap, sağlıklı öl · Ne kadar dönersen dön, kıçın arkanda kalır. · Ben ettim sen etme ! Bırak tuvalet temiz kalsın · Hakan yarın ki maçta forma giyemeyecek.. Çıplak oynayacak. · Babişkooo FORMAT C: ne işe yarar? Bu neyi sayıyor böyle ? · Sosyal hayata devam etmek için RESET düğmesine basınız. . Antivirussuz PC'yi virüs kapar. · Sabrın sonu resettir.
|